Despre mine

„Dacă ar trebui să-mi rezum în puţine cuvinte experienţa mea, aş spune  că jocul m-a dus mereu tot mai departe, tot mai adânc în real. Şi filozofia mea s-ar reduce la o singură dogmă: Joacă-te!
Mircea Eliade (“Isabel şi apele diavolului”)

14ani de experiența intr-o companie de talie mondiala in domeniul electronic, am condus echipa de research and development din Romania (dezvoltarea produselor know-how inovative – Apple, electric cars – automotive industry – Porche, Daimler, Renault, dezvoltarea echipelor si a mediului organizațional creativ si inovativ.

Formare in psihologie si sociologie, specialist psihologie organizationala, psihologie cognitiv-comportamentala, formare in hipnoza ericksoniana la Milton Erickson Foundation din SUA ( fondatorul hipnozei Si a tehnicei NLP) formare intensiva in terapie cognitiva la Beck Instutendih SUA ( fondatorul terapiei cognitive) totodata mi am dezvoltat si abilitați de management MBA Academia Economica Bucuresti – program ACCA cu specializare pe contabilitatea afacerilor, Programul de Leadership organizatiinal si Customer delight cu Mercer Singapore (program care a durat 1an de zile, format din 4module care au fost desfășurate in tari diferite: China, India, Thailanda, Slovakia ).

Organizez traininguri pentru dezvoltarea personala a angajatilor cu precadere dezvoltarea competentelor de Inteligenta Emotionala si creativitate.

Sesiuni de executive coaching and employee coaching!

Psihoterapie Individuala si de grup

Expertiza Psihologica Clinica Judiciara

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s